Is wing chun effectief?

Wing Chun is een Zuid-Chinese Kung Fu-stijl en werd in Hong Kong verder ontwikkeld en geperfectioneerd.

Wing Chun is effectief, het is een unieke krijgskunst die ontworpen is om contra-offensief te reageren om dus zowel aanvallende als verdedigende technieken tegelijkertijd te gebruiken. Wing Chun beoefenaars trainen met het doel om het gehele lichaam te kunnen gebruiken in alle afstanden van een gevecht. De basis afstanden van Wing Chun zijn: trap, stoot, knie/elleboog, worstel en grond.

In de Wing Chun-lessen wordt de beoefenaar getraind om het lichaam logisch en slim te laten reageren in elke gevechtssituatie. De opbouw van de lesprogramma’s van WuDae zorgen er voor dat er bijvoorbeeld telkens beter met instinctieve reflexen de kracht van de tegenstander kan worden gebruikt deze te overmeesteren. Ook als de tegenstander groter en sterker is!

Van leuke hobby tot sportieve uitdagingen bij WuDae Den Haag helpen we jou graag en krijg je de ruimte en begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen! Uiteraard kun je altijd deelnemen aan een gratis proefles en ontdekken wat WuDae en Wing Chun voor jou kan betekenen, lees hier verder over de gratis proefles. Als je liever wilt dat wij contact met jou opnemen vul dan onderstaand formulier in. We vertellen natuurlijk graag meer en we nemen graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Laat ons je naam weten.
Laat ons je telefoonnummer weten.
Ongeldige invoer
Is wing chun effectief?
WuDae Den Haag
© 2022 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Informatie | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau