Wat valt onder martial arts?

Een variatie van krijgskunsten

Martial arts zijn krijgskunsten die bestaan uit vastgelegde systemen en tradities uit verschillende gevecht methodes. Onderdeel hiervan zijn onder meer de door ons beoefende Wing Chun Kung Fu en bekende vechtsporten als karate, boksen en taekwondo.

Balans in lichaam en geest

In martial arts worden fysieke en mentale handelingen zoveel mogelijk met elkaar in balans gebracht. Hierdoor versterken de verschillende vormen van martial arts niet alleen je fysieke snelheid en conditie maar ook je concentratie, zelfvertrouwen en kracht.

Ook bij WuDae werken we aan het versterken van de balans tussen lichaam en geest. Wing Chun Kung Fu is een populaire vorm van martial arts, die deze connectie als geen ander versterkt. Door met regelmaat te trainen zul je merken dat jij steeds meer controle krijgt over jouw lichaam en de handelingen die je verricht. Je zelfvertrouwen groeit en er ontstaat meer focus voor de dingen waar jij op dat moment mee bezig bent. Zo krijg je de kans om fit te blijven en de ruimte en begeleiding om jezelf volledig te ontwikkelen.

Wing Chun Kung Fu

In tegenstelling tot de grootse bewegingen die bij veel mensen bekend zijn uit andere vechtkunsten, is Wing Chun Kung Fu een stijl van snelle en korte bewegingen. Belangrijk voor deze stijl is dat het gericht is op zelfverdediging. Alhoewel het dus onder de noemer vechtsport en martial arts valt, is het niet het doel van deze sport om iemand aan te vallen. Het doel van Wing Chun is dat op het moment dat een ander jou, of iemand om je heen, in gevaar brengt, jij je kennis en handelingen gebruikt enkel ter verdediging.

Wil jij deze vorm van martial arts eens zelf ervaren?

Geef je dan op voor een gratis proefles Wing Chun Kung Fu! In deze les ontdek je wat WuDae en Wing Chun voor jou kunnen betekenen. Klik hier voor meer informatie over de proefles of stuur een mail met jouw vragen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vertellen je graag meer over martial arts en de vragen die je hierover hebt.

Kom langs bij WuDae Den Haag

Onze school is gelegen aan de Loosduinsekade 12 in Den Haag. De school is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is in de omliggende straten voldoende ruimte om te parkeren.

Ook als je nieuwsgierig bent maar nog niet weet of Wing Chun iets voor jou is geven we je graag een rondleiding zodat je de sfeer zelf kunt ervaren. Zodra je binnenkomt waan je je in een andere omgeving dankzij de met Oosterse sferen ingerichte ruimte. Hier heb jij alles bij de hand om zes dagen per week te trainen onder begeleiding van professionele leraren. Zien we je snel?

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen vul dan het onderstaand formulier in:

Laat ons je naam weten.
Laat ons je telefoonnummer weten.
Ongeldige invoer
Wat valt onder martial arts?
WuDae Den Haag
© 2022 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Informatie | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau