• Den Haag Wing Chun Kung Fu Chinees

Testimonials Wu Dae Wing Chun

Alexandru Caludea

Alexandru Caludea

Geboortejaar: 1982
Beroep: Freelance fotograaf
Woonplaats: Voorburg

Hoewel ik het op dat moment niet wist, zat ik midden in een burn-out toen ik begon met trainen bij WuDae. Mijn vooruitgang was traag, mijn focus was zwak en mijn gedachten waren alle kanten op. Gelukkig zat ik op de goede plek. Bas is een geduldige en ondersteunende leraar. Met zijn hulp werd de verbinding tussen mijn geest en mijn lichaam sterker. De bewegingen waarmee ik worstelde om te begrijpen, werden eindelijk logisch. Voor mij gaat WuDae niet alleen over Wing Chun. Het gaat ook over jezelf en anderen accepteren, over leren hoe je je in elke situatie op je gemak kunt voelen. Het gaat om een ​​mooie gemeenschap en respect voor de medemens.

Phuonghan

Phuonghan

Geboortejaar: 1985
Beroep: Sociaal psycholoog en docent
Woonplaats: Den Haag

Sinds enkele maanden train ik met veel plezier bij WuDae – 2 keer in de week kom ik voor een Wing Chun Kung Fu training. Als beginner vind ik het prettig dat er veel persoonlijke aandacht wordt geschonken aan mijn techniek. Tijdens deze lessen wordt goed uitgelegd waarom en hoe je het beste kan handelen tijdens realistische situaties. Naast de reguliere training, ga ik ook op dinsdagavond naar de Impact les. Deze les geeft mij de uitdaging om samen met andere studenten hetgeen wat ik heb geleerd op een leuke en veilige manier toe te passen. Ik merk dat ik niet alleen conditioneel vooruit ben gegaan, maar ook steeds sterker word. Met veel plezier train ik bij WuDae!

Norbert van Wijk

Norbert van Wijk

Geboortejaar: 1968
Beroep: Accountmanager
Woonplaats: Leiden

Inmiddels train ik alweer twee jaar bij WuDae en ik ben inmiddels tot graad 4 gevorderd. Mijn streven is om twee keer per week een Wing Chun Kung Fu training te volgen. Tijdens deze trainingen leer je op een ontspannen manier om jezelf te verdedigen, veel van de oefeningen zijn gebaseerd op situaties die je iedere dag tegen kan komen. Je traint in principe met anderen die op hetzelfde niveau zijn als jezelf, maar bij enkele oefeningen train je met lagere en hogere graden door elkaar. Tijdens die oefeningen merk je hoe ver je bent gekomen als je tegenover een beginner staat en hoeveel je nog kan leren als je tegenover een verder gevorderde leerling staat. Het leuke van de trainingen bij WuDae zijn, dat je op een ontspannen manier werkt aan je kracht en conditie en dat je naast diverse herhalingen toch altijd weer wat nieuws leert. Iedere keer heb ik weer zin om te gaan!

© 2022 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Informatie | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau