COVID-19 update oktober COVID-19 update oktober

COVID-19 update oktober

15 oktober 2020

Vanaf 15 oktober zijn er voor leden open lessen van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 12:00 (een uur langer voor de thuiswerkers) en van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 (een half uur langer dan de reguliere lessen). De groepslessen vervallen. Leden kunnen tijdens deze uren vrij inlopen. Er wordt getraind zonder contact en met 1,5 meter afstand. In deze periode zullen er geen proeflessen worden gegeven en er zullen geen nieuwe leden worden aangenomen!

Iedereen zal persoonlijk begeleid worden en individueel trainen of je kan er voor kiezen om vrij voor jezelf te trainen. Elke 15 minuten is er voor 4 personen per aanwezige instructeur een mogelijkheid om een conditietraining te volgen. Ook hier geldt 1,5 meter afstand en zal plaatsvinden binnen een duidelijk afgebakend gedeelte in de trainingsruimte.

Omkleden is helaas niet toegestaan. Kom dus in je sportkleding naar de school toe. De kleedkamers zullen voor nu als garderobe functioneren. In de garderobe is maximaal 1 persoon per keer toegestaan. Het is alleen bedoeld voor je jas en buitenschoenen. Deze plaats je 1,5 meter van die van andere leden. Na gebruik van de garderobe desinfecteer je de door jouw gebruikte plek met de daarvoor aanwezige desinfecterende schoonmaakmiddelen.

Om 1,5 meter te waarborgen heeft degene die;
1) de school verlaat, voorrang bij de entree en het pad naar de entree van de school.
2) de garderobe verlaat, voorrang bij de gang van de garderobe.
3) het toilet verlaat, voorrang bij de gang van de het toilet.

Voor nu is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van koffie en thee.

En zoals altijd… voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

Heb je vragen? Kom naar ons toe. We helpen je graag! We moeten dit met elkaar doen! Bedankt voor jullie begrip en jullie geduld. Mochten er dingen veranderen, dan horen jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk van ons. Veel sportplezier, blijf sterk, veilig en gezond en tot snel! WuDae

Voor het gehele overzicht COVID-19 oktober en meer: https://www.wudae.com/meer/covid-19-update

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2022 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau