Humans of Wing Chun: Harry (1/5)

Humans of Wing Chun: Harry (1/5)

19 augustus 2024

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven...

Een droom voor de toekomst

Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, zou ik zeggen dat ik open, respectvol en empathisch ben. Ik ben 60 jaar oud, heb een zoon van 25 en heb 8 jaar geleden mijn meisje Claudia ontmoet. Ik ben gek op haar; ze is liefdevol, heeft een goed gevoel voor humor en is altijd vrolijk. Samen maken we plannen voor een nieuw leven na mijn vervroegde pensioen, een periode waar ik nu al naar uitkijk en waar we veel voor aan het voorbereiden zijn.

De wereld verkennen

Mijn hobby’s zijn muziek, koken en reizen. Vroeger heb ik mijn passie voor muziek veel met mijn neven kunnen delen. We liepen toen in spijkerjasjes en bluesmuziek domineerde ons leven. Die periode heeft me gevormd en bepaald hoe ik als jochie in de wereld stond. Ik vond het heerlijk om op pad te gaan met mijn gitaar, en ik speelde dan ook altijd wel in een band. Onlangs heb ik weer auditie gedaan, uiteraard voor een bluesband.

Koken doe ik graag voor mijn meisje, en reizen is echt een gedeelde passie van ons. We ontdekken graag de wereld en leren daardoor steeds weer nieuwe mensen kennen. Het prettige voor mij is dat ik niets zelf hoef uit te zoeken als we op reis gaan. Zij vindt het heerlijk om de reis voor te bereiden en alles uit te zoeken, en ik ga mee om samen te genieten. Vanuit onze passie voor reizen heeft ook ons plan voor de toekomst vorm gekregen.

 

Binnenkort het tweede deel van in totaal vijf. Lees hier meer: Humans of Wing Chun

© 2024 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau