HUMANS OF WING CHUN: SARAH (1/3) HUMANS OF WING CHUN: SARAH (1/3)

HUMANS OF WING CHUN: SARAH (1/3)

30 november 2020

TEN YEAR ANNIVERSARY COMING OUT PARTY

Op 1 juli 2009, ik was toen 16, kwam ik uit de kast. Hoewel ik me uit schaamte had voorgenomen om het mee te nemen naar mijn graf kon ik het die dag niet meer voor me houden. Ik vertelde mijn moeder dat ik op meisjes viel, ik huilde omdat ik niet wilde dat zij zich voor haar kinderen zou moeten schamen. Ze reageerde met: “Ach Saartje, dat is toch helemaal niet erg?”

Precies 10 jaar nadat ik uit de kast was, appte mijn moeder me een hartje, waarbij ze me feliciteerde met het feit dat ik destijds iets heel bijzonders had gedaan. Ik ben mijn ouders, zus en broertjes altijd heel dankbaar geweest dat ze me accepteerden voor wie ik ben. Die dag maakte mijn moeder extra bijzonder. Ze had al mijn vrienden en familie uitgenodigd voor een surprise ‘ten year anniversary coming out’ party.

Volgend week het tweede deel. Lees binnenkort het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau