HUMANS OF WING CHUN: SARAH (2/3)HUMANS OF WING CHUN: SARAH (2/3)

HUMANS OF WING CHUN: SARAH (2/3)

07 december 2020

VOGELFOBIE

Ik heb altijd angst gehad dat mijn broertjes of zus iets zou overkomen, maar de enige angst die ik ooit wezenlijk heb gehad is een vogelfobie. Als ik die beesten hoorde fladderen wanneer ze bij me in de buurt kwamen, zat ik al ongeveer bij je in je nek. Vorig jaar is die angst verdwenen. Ik was op vakantie in Zanzibar en stond bij een pinautomaat toen er ineens een man op me af kwam. Met zijn hand naar me uitgestrekt liep hij naar me toe “money, money”, tegelijkertijd stond hij met een mitrailleur op de grond te tikken.

Net op dat moment liep er een kip tegen mijn been aan. Toen moest ik kiezen: “Voor wie ben ik bang en wie is er nu echt gevaarlijk?” Ik was direct van mijn vogelfobie af.

Volgend week het laatste deel. Lees binnenkort het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2022 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Informatie | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau