HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (2/3) HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (2/3)

HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (2/3)

28 december 2020

LEREN DOOR TEGEN DE LAMP TE LOPEN

Een paar jaar geleden stond voor mij in het teken van investeren. Ik was aan het ondernemen in mijn eigen dansschool en volgde daarnaast nog een dansopleiding bij een goede vriend van mij. Ik trainde veel en leerde veel, werd fysiek steeds sterker en was naast mijn activiteiten in Nederland wereldwijd actief met het geven van workshops en optredens...

tekst gaat verder onder fotoHUMANS OF WING CHUN kung fu web SELWIN 3b

Bijna dagelijks was ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aan het trainen en lesgeven. Alhoewel ik met plezier mijn eigen ontwikkeling zag, werd het op den duur te veel. Er kwam te veel op me af en ik verdwaalde in wat ik wilde. 

Twee weken lang was ik volledig uitgeput. Ik was tegen de lamp gelopen en hoewel dat rot was heeft het me inzichten gebracht over wie ik ben en wat ik graag doe. Ik moest ervoor kiezen bepaalde activiteiten los te laten en mijn emoties weer onder controle krijgen. In plaats van zomaar te doen leerde ik mijzelf de vraag te stellen wat ik wil en waarom ik het doe.

Lees binnenkort het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau