HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (3/3) HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (3/3)

HUMANS OF WING CHUN: SELWIN (3/3)

04 januari 2021

KWETSBAAR DURVEN ZIJN

Gelijk bij de eerste les bij WuDae kreeg ik een ontzettend goed gevoel. De stijl en manier van lesgeven, de omgeving, alles leek te kloppen voor mij. Het was precies waar ik naar op zoek was en waar ik me fijn bij voelde. De saamhorigheid binnen WuDae is eigenlijk het mooiste aan deze school. Iedereen heeft zijn eigen leerproces en dat wordt gerespecteerd...

Mensen staan open voor elkaar en helpen elkaar zich te ontwikkelen, wat je niveau ook is. Op deze manier ontstaat een gevoel van veiligheid om je kwetsbaar op te kunnen stellen, dit is wat mij betreft het belangrijkste wanneer je wilt leren en wat ik mensen zou willen meegeven. 

Als je wilt leren over zelfverdediging en dat op een ongedwongen manier wilt kunnen doen zit je bij WuDae gelijk goed. Het geeft je een plek waar jij er als persoon toe doet. Waar je er mag zijn en iedereen je ondersteund terwijl je mentaal en fysiek wordt uitgedaagd. Deze waarden zijn mijn inspiratie geweest voor hoe ik ook in mijn eigen dansschool les geef. Met ruimte voor leren en kwetsbaarheid door onderlinge betrokkenheid. 

Lees het volledige verhaal hier!

 

Mentaal en fysiek sterker worden… meld je hier nu aan voor een gratis proefles! We zijn 6 dagen per week geopend. Er zijn meer dan 20 Wing Chun-lessen per week (in de avond, ochtend & het weekend), in een eigen school, centraal gelegen in Den Haag. Dankzij persoonlijke aandacht kun je op je eigen niveau aan een gezond, sterk en fit lichaam en geest werken. Klik hier voor meer informatie.

© 2023 WuDae - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring |  Realisatie Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau